ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

doukas hair specialists women-2

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι άλλοι προσέχουν στην εμφάνισή μας, σε αυτά αντικατοπτρίζεται ο χαρακτήρας μας και τα στοιχεία της ταυτότητάς μας που θέλουμε να προβάλλουμε. Ειδικά για τη γυναίκα, είναι ο τρόπος έκφρασης της διάθεσής της.

Στόχος των κομμωτών της ομάδας Doukas Hair Specialists είναι να σας καθοδηγήσουμε ώστε να πραγματοποιήσετε την προβολή των ξεχωριστών χαρακτηριστικών σας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακούς τρόπους όπως τις πολύ προχωρημένες τεχνικές κουρέματος και styling VANG. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση η οποία θα απογειώσει το κούρεμά σας και το αντίστοιχο χτένισμα για το ανάλογο event.

Αν το στυλ είναι αυτό θα κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει, το χρώμα στο μαλλιά είναι αυτό που θα την κάνει πραγματικά εντυπωσιακή. Ειδικές τεχνικές στις χρωματομετρικές διαφορές, ιριδισμούς. ήπιεςμεταβάσεις χρώματος, ανταύγειες, Balayage, Ombre, Sombre, Natural Glow .  Έντονο κοντράστ, παστέλ αποχρώσεις, Ocean Blue, Baby Rouge, Peach
Blonde Vintage Rouge, και πολλές άλλες τεχνικές που θα λατρέψετε!

Με τις τεχνικές αυτές μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την σκούρα ρίζα των μαλλιών σας ανοίγοντας προοδευτικά το χρώμα προς τις άκρες. Έτσι, τα μαλλιά σας δεν θα έχουν ένα βαρετό ξεθωριασμένο χρώμα αλλά ένα πρωτοποριακό λαμπερό styling που ξεχωρίζει.

doukas hair specialist women
doukas hair specialists women
doukas hair specialists women

Σε αυτό συμβάλουν ιδιαίτερα οι συμβουλές που θα λάβετε από τους hair specialists. Το κομμωτήριο μας σας δίνει συμβουλές σχετικά με το πώς να διατηρήσετε τα μαλλιά σας εντυπωσιακά και πλέον είναι στο χέρι σας να δείχνουν τα μαλλιά σας κάθε μέρα σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο.

Ακόμα το κομμωτήριο μας δεν συμβιβάζεται με κλασικά γυναικεία κουρέματα. Τα κλασικά κουρέματα δεν προσφέρουν απαραιτήτως στην εικόνα σας και υποβιβάζουν το στυλ σας.

Αντίθετα οι μοντέρνες και πρωτοποριακές τεχνικές που χρησιμοποιούμε δίνουν μια διαφορετική, ιδιαίτερη και πρωτοποριακή άποψη στα μαλλιά σας. Δοκιμάστε τεχνικές όπως Ηair painting και oΜbre και δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται.

Με τις τεχνικές αυτές μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την σκούρα ρίζα των μαλλιών σας ανοίγοντας προοδευτικά το χρώμα προς τις άκρες.

Έτσι τα μαλλιά σας δεν θα έχουν ένα βαρετό ξεθωριασμένο χρώμα αλλά ένα πρωτοποριακό λαμπερό styling που ξεχωρίζει. Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει, μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από ένα ξεχωριστό και πρωτοποριακό κούρεμα.

doukas hair specialists women
doukas hair specialist women

Balayage

Το Balayage εφαρμόζεται σε κοντά και σε μακριά μαλλιά κάθε απόχρωσης. Όσο μεγαλύτερο μήκος διαθέτετε τόσο πιο αισθητό θα είναι το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις για Balayage στα μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Η τεχνική του Balayage δίνει στα μαλλιά ένα ξάνοιγμα στις άκρες όμοιο με το ξάνοιγμα που προκαλείται από τον Ήλιο.

SOCIAL

YouTube
Instagram

Αθήνα

Νηρηΐδων 8 & Πρατίνου 94, Έναντι Εθνικής Πινακοθήκης | Hilton | Αθήνα - Παγκράτι
Μενού