ΣΧΕΤΙΚΑ

Γιώργος Δούκας – Doukas Hair Specialists

Από το 1990  ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε γνωστά Αθηναϊκά κομμωτήρια. Το 1996 δραστηριοποιείται και σε παράλληλους με την κομμωτική χώρους. Συνεργάζεται και συνεχίζει σε φωτογραφίσεις video-clips, lives διάσημων καλλιτέχνων. Δισκογραφικές εταιρείες, MINOS EMI, SONY, Klik Records, BMG, Universal, κ.ά.

Περιοδικά μόδας, Marie Claire, Vogue, Elle, κ.ά.

Διαφημιστικές καμπάνιες , ΔΕΛΤΑ, Max Mara, 3 Guys, κ.ά.

Αναζητώντας νέα μονοπάτια στο πεδίο έκφρασής του, το 1998 ανοίγει τους ορίζοντες της σκέψης και της τεχνικής του δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους κομμωτικής των Ευρωπαικών και Αμερικανικών μητροπόλεων Λονδίνο, Παρίσι, Ντίσελντορφ, Ρώμη, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Νέα Υόρκη, των οποίων η καλλιτεχνική πρόταση εναρμονίζεται με την φιλοσοφία του και εστιάζει πλέον το ενδιαφέρον του στους σημαντικούς εκπροσώπους της κομμωτικής τέχνης, όπως τους TONI & GUY, Sassoon Academy, Patrick Cameron, TIGI Academy NY.

Από το 2002 έως 2012, ανέλαβε τη διαχείριση και το συντονισμό ενός σύγχρονου κομμωτηρίου στο κέντρο της Αθήνας, ως art director, και  managing director.

Θέλοντας να μεταδώσει την αγάπη του και τις γνώσεις του για την κομμωτική, ταυτόχρονα, εκπαιδεύει κομμωτές σ΄όλη την Ελλάδα για την Wella, LOREAL και την Goldwell, παρέχοντας σεμινάρια και παρουσιάσεις  workshops.

Η μεταδοτικότητα των γνώσεων του, «κέντρισε»  την LOREAL Γερμανίας, να τον επιλέξει για την παρουσίαση show-workshop σε γερμανούς συναδέλφους του.

Το 2004 στους Ολυμπιακούς Aγώνες Αθήνας, επιμελήθηκε των χτενισμάτων  όλων των Ολυμπιακών αποστολών, κατά τις τελετές έναρξης και λήξης.

Το 2010, δημιουργεί την ομάδα DOUKAS HAIR SPECIALISTS  συνεχίζοντας το δημιουργικό του έργο μέχρι και σήμερα. Το 2013 η ομάδα συνεργάζεται με το κομμωτήριο beautique και με το ανήσυχο πνεύμα του Κωνσταντίνου Σκλαβενίτη δημιουργούν την ομάδα beautistic trainning consulting.

Το 2019 αναλαμβάνει επιπλέον ως Managing Director, με την επωνυμία DOUKAS HAIR SPECIALISTS,  το κομμωτήριο Consept style and more .

…Και συνεχίζει, και συνεχίζουμε…

 

Γιωργος Δουκας

SOCIAL

YouTube
Instagram

Αθήνα

Νηρηΐδων 8 & Πρατίνου 94, Έναντι Εθνικής Πινακοθήκης | Hilton | Αθήνα - Παγκράτι
Μενού