ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι DOUKAS Hair Specialists παρέχουν εκπαίδευση σε κομμωτές  όχι μόνο μεμονωμένα αλλά και ομαδικά. Απευθυνόμαστε και στον πεπειραμένο κομμωτή που θέλει να ανανεώσει τις γνώσεις του και τις τεχνικές του αλλά και στο νέο που κάνει τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μόδας και της κομμωτικής τέχνης.

Σωστό styling συνιστά, ο σωστός συνδυασμός κουρέματος, χρώματος και χτενίσματος. Τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια, σας επιμορφώνουν πάνω στη συνολική φιλοσοφία και σε νέες πρωτοποριακές τεχνικές κουρέματος και βαφής. Έτσι, θα είστε ικανοί να λαμβάνετε την καταλληλότερη απόφαση για το ποια τεχνική θα εφαρμόσετε που θα δώσει στο κούρεμα το χαρακτήρα και τη διάρκεια που αρμόζει στην δική σας καλλιτεχνική δημιουργία.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται πάνω σε κούκλες αλλά και σε ζωντανά μοντέλα, κατόπιν συνεννόησης.

doukas hair specialists training
doukas hair specialists training

Τα μαθήματα παραδίδονται με τη μέθοδο hands-on, όπου εσείς οι ίδιοι κουρεύετε κι εμείς, βήμα – βήμα ακολουθούμε την κίνηση του χεριού σας. Επίσης, χρησιμοποιούμε και το look&learn όπου παρακολουθείτε στην πράξη τους συντελεστές της ομάδας μας, να ξεδιπλώνουν μπροστά σας τις νέες τεχνικές με την απαραίτητη λεπτομέρεια. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται είτε στον επαγγελματικό σας χώρο ή στο χώρο της καλλιτεχνικής μας ομάδας.

Για να μην μένετε πίσω στην ενημέρωση σχετικά με τις νέες τάσεις κι εξελίξεις στην κομμωτική, έχουμε μεριμνήσει ώστε τα σεμινάρια μας να παραδίδονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, πάντα εμπλουτισμένα με νέες γνώσεις και επίκαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 211 8002006.

SOCIAL

YouTube
Instagram

Αθήνα

Νηρηΐδων 8 & Πρατίνου 94, Έναντι Εθνικής Πινακοθήκης | Hilton | Αθήνα - Παγκράτι
Μενού