ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Τα καταστήματα μας, παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από επαγγελματίες κομμωτές με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση στο χώρο της κομμωτικής. Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα χρωμάτων και τεχνικών, Ombre, Sombre, French Balayage, Soft Balayage κ.ά.. Οι καλύτεροι Colorists θα αναλάβουν να δώσουν νέο τόνο και χρώμα στα μαλλιά σας.

Η άνεση και το ευχάριστο περιβάλλον που θα συναντήσετε στα καταστήματα μας και το καταρτισμένο προσωπικό μας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε το στυλ που ψάχνετε. Η πολυετή εμπειρία μας και η συνεργασία μας με διεθνούς φήμης εταιρείες προϊόντων κομμωτικής εγγυώνται ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οι τεχνικές κουρέματος που χρησιμοποιούμε, με τις συμβουλές που σας παρέχουμε, σας βοηθούν να διατηρήσουν τα μαλλιά σας την φρεσκάδα και το στυλ τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα καταστήματά μας παρέχουμε Θεραπείες μαλλιών Keratin treatment και υπηρεσίες για τη φροντίδα των άκρων όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, Spa, αποτρίχωση. Στο κατάστημα Χαλανδρίου ολοκληρώστε την εμφάνισή σας Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων make-up artist. Το κατάστημά στην Αθήνα, περιοχή Χίλτον είναι πλησίον της στάσης Μετρό “Ευαγγελισμός”.

ΑΘΗΝΑ

Doukas Hair Specialist Χίλτον
Doukas Hair Specialist Χίλτον
Doukas Hair Specialist Χίλτον
Doukas Hair Specialist Χίλτον

SOCIAL

YouTube
Instagram

Αθήνα

Νηρηΐδων 8 & Πρατίνου 94, Έναντι Εθνικής Πινακοθήκης | Hilton | Αθήνα - Παγκράτι
Μενού